Transitieteam, deskundige adviseurs, betrokken mediators

Wie zijn wij?

Bij Transitieteam werken ervaren en deskundige professionals met ruime ervaring op het gebied van arbeidsverhoudingen. Altijd beginnen we met een analyse van de situatie en problematiek.

Vervolgens wordt de keuze gemaakt t.a.v. de inzet van de juiste adviseur(s).  Naast Jan en Harko werken er bij Transitieteam ook samen met een aantal door de wol geverde free lance collega’s voor grote opdrachten. Allemaal hebben wij vanzelfsprekend ruime ervaring met reorganisaties en individuele arbeidsgeschillen.  Juist daardoor weten we dat een arbeidsconflict of reorganisatie altijd vraagt om persoonlijke aandacht voor de individuele situatie van medewerker. Omdat wij die individuele omstandigheden goed willen begrijpen en erbij willen betrekken, kunnen we tot duurzame afspraken komen. Daarmee kunnen we goede oplossingen realiseren die recht doen aan de belangen van alle betrokkenen.

Harko de Jonge

Harko de Jonge

(Coördinerend) Adviseur / Mediator

Harko de Jonge heeft een achtergrond in Human Resources en arbeidsmediation. Ook heeft hij de verantwoordelijkheid gehad voor logistiek, sales en algemeen management. Hij heeft gewerkt bij organisaties in het bedrijfsleven, onderwijs, gezondheidszorg en in de non-profit sector in binnen- en buitenland.

Jan Werkhoven

Jan Werkhoven

Adviseur / Mediator

Jan Werkhoven heeft een brede achtergrond in de techniek, sales, algemeen management en geruime tijd als ondernemer. Hij heeft gewerkt in het bedrijfsleven, onderwijs en de cultuur sector. De laatste jaren heeft Jan zich gespecialiseerd in interim (project-) management, mediation en advies ten behoeve zeer uiteenlopende organisaties.

Heeft u een vraag?

7 + 14 =